Stam, Petra – Creëren vanuit de Bron (Kaarten)

Uitgever: A3Boeken 66 Lichttaalkaarten Isbn: 9789491557590 € 24,50

Alles wat bestaat, komt voort uit het licht. Jij bent ontstaan uit de Bron, dus licht is jouw erfenis. De lichttaalkaarten verbinden je met een hoger, dieper weten dat in jou huist. Ze helpen je te ervaren dat je oneindig veel mogelijkheden in je hebt, dat je altijd in verbinding staat met de Bron en dat creatie- en manifestatiekracht dus een deel van jou zijn. De lichttaaltekeningen zijn niet te lezen met het verstand, maar spreken tot het hart en de ziel.
Op 22 van de 66 kaarten staan sterren die je inzichten verhelderen en je bewustzijn vergroten.
Op iedere kaart vind je op een magische, kosmische achtergrond broncodes, lichtfrequenties, die de intentie, het thema of vermogen van de kaart aanduiden. De tekst laat je ervaren dat je veel meer bent dan een stoffelijk mens, dat je oorsprong licht is en je vermogens goddelijk zijn.

Recensie Serotia Vors: 14-03-2022

Als fan van Petra Stam, heb ik uiteraard ook haar nieuwste kaartendeck aangeschaft. Mede ook omdat ik een aantal maanden geleden een decoratie voor aan de muur van haar heb gekocht van Sekhmet. Ik zag de in groen uitgevoerde afbeelding en was meteen verliefd, die moet ik hebben voor de slaapkamer. Er stond lichttaal op, en ik kreeg er een hele uitleg bij van Petra. Sekhmet is op zich al bijzonder, maar de lichttaal deed iets met mij, ik voelde het van binnen.

Geen twijfel dus toen dit deck uitkwam. De verpakking was al open omdat ik Petra had gevraagd om te signeren, dat vind ik altijd erg leuk als die mogelijkheid er is. Ik haalde de kaarten eruit en liet ze door mijn handen gaan. De kaarten resoneerden in mijn lichaam, ik voelde ze bij mijn zonnevlecht en keelchakra, wat een vreemde gewaarwording! 

Ik ben eerst een uur bezig geweest met bekijken en voelen, en zag dat er dus 22 sterrenkaarten bij zitten, je kan het deck dus ook splitsen voor gebruik en van 2 stapeltjes een kaart pakken. 

In de avond heb ik met een groepje kaarten getrokken van diverse decks, en dus ook van deze. Ik had niets gezegd over de ‘bijwerking’ van de kaarten op mijzelf, maar al gauw kreeg ik van 2 andere mensen de opmerking dat ze de kaarten van binnen voelden, of dat klopte?

Niet bij iedereen dus, maar wel bij meer mensen dan alleen bij mij. Heel apart, ik heb dat eerlijk gezegd nog nooit bij een deck gehad, maar ik herkende het gevoel wel van de Sekhmet aan de muur. Het ligt dus niet zozeer aan Sekhmet, maar aan de lichttaal. 

Ik vind de kaarten naast dit resoneren, ook heel duidelijk in de boodschappen, want ook daar gaat het natuurlijk om. Dat je een vraag beantwoord krijgt, of zelfs gewoon een kaart trekt die op dat moment voor jou bedoeld is. De afbeeldingen zeggen mij op zich niet veel, het zijn tekens en sterren, maar ze zijn wat mij betreft dus om te voelen, ze echt waar te nemen, op je in te laten werken, en dan kom je een stuk verder dan kijken naar een plaatje.

Ik ben zelf een heel aards type, die liefde-licht-leuk mentaliteit is niet aan mij besteed. De meeste decks zijn dus wat zoetig in mijn beleving. Deze is anders, ik ben blij verrast. De sterren en planeten dus in met mijn hoofd en gedachten. En via een andere weg weer eens mijn boodschappen krijgen. Heel bijzonder dus!