Nagel, Yoeke – De magie van het huishouden


 
 
 
 
 
Plezierig poetsen en boenen in huis, geest en wereld
Het kost tijd en nogal wat inspanning om het huishouden te doen en klaar is het nooit. Elke huisvrouw (M/V) kent het probleem. Maar wie de kunst verstaat om magie te gebruiken haalt het beste uit de vervelendste rotklus – en uit zichzelf! Elke handeling kan een magische handeling worden als je er een intentie aan koppelt.
Leer de kunst om de afwas te gebruiken om je frustraties van de dag los te laten en weer met een schone lei te beginnen. Om je bewustzijn op een totaal andere manier in te schakelen door te stofzuigen. Je geest te ontdoen van twijfels en oordelen door het strijkgoed ter hand te nemen of je ruit te lappen. Je gezondheid te bevorderen door je spiegel te wrijven.
Met dit boekje kom je eindelijk toe aan jezelf, zelfonderzoek en het realiseren van je diepste verlangens… terwijl je het huishouden doet. Buitengewoon praktische oefeningen om regelmatig na te kijken en toe te passen als je leven een nieuwe wending neemt of zou moeten nemen. En hoe vaker je ze uitvoert, hoe gemakkelijker het je zal afgaan. Een hele serie klassieke en moderne technieken en inzichten uit de Reclaimingtraditie is hiermee beschikbaar gekomen voor beginners en gevorderden in de hekserij.
Met een voorwoord van Starhawk.
De prachtige illustraties van Pol Wijnberg bewijzen dat zelfonderzoek en magie nooit zwaarwichtig of saai hoeven te zijn.
Uit het boek ‘De magie van het huishouden’ kwam een workshop voort die bijzonder geschikt is voor netwerkbijeenkomsten, bezinningsgroepen en maancirkels. Mail me om een afspraak te maken.
Yoeke.com