Cunningham, Scott – Magie van edelstenen & kristallen


Cunningham, Scott – Magie van edelstenen & kristallen
ISBN 9069636352
Paperback | 272 Pagina’s | Altamira-Becht | 2004
De magie van edelstenen is gebaseerd op eenvoudige ideeën en heeft direct resultaat. ‘schrijft Scott in zijn voorwoord’. ‘Als in een magisch ritueel een bepaalde steen wordt gebruikt, wordt dit ritueel verrijkt met de energie en invloed van die steen, De magie zit in het richten van deze energieën.’
De magie van edelstenen en kristallen is een uitgebreide, duidelijke en vooral praktische gids waarmee Scott ons inwijdt in de geheimen van meer dan 100 edelstenen en kristallen. Hij geeft praktische aanwijzingen over het kiezen en reinigen van stenen en beschrijft hoe we ze kunnen gebruiken bij voorspellingen, bezweringen en tarot-leggingen. Verder legt hij uit hoe we de kracht en verhalen die iedere steen in zich draagt kunnen ontsekken en wat de symbolische betekenissen zijn van kleuren en vormen.
Beschrijving:
De magie van edelstenen is gebaseerd op eenvoudige ideeën en heeft direct resultaat,´ aldus Scott Cunningham. `Als in een magisch ritueel een bepaalde steen wordt gebruikt, wordt dit ritueel verrijkt met de energie en invloed van die steen. De magie zit hem in het richten van deze energieën.´ De magie van edelstenen en kristallen is een uitgebreide, duidelijke en vooral praktische gids waarmee Cunningham de lezer inwijdt in de geheimen van meer dan 100 edelstenen en kristallen. Hij geeft praktische aanwijzingen over het kiezen en reinigen van stenen en beschrijft hoe je ze kunt gebruiken bij voorspellingen, bezweringen en tarot-leggingen. Verder legt hij uit hoe je de kracht en verhalen die iedere steen in zich draagt kunt ontdekken en wat de symbolische betekenissen zijn van kleuren en vormen.