Ball, Pamela – Het groot dromenboek

droom & symboliek . verklaring & inzicht
Auteur: Pamela Ball
Nederlands – Hardcover
356 pagina’s | Mynx | februari 2004

Beschrijving

Kat: Dromen over katten houden verband met de katachtige,sensuele kant in de mens, meestal de vrouw. Godinnen zoals Bast, de Egyptische kat/godin, worden meestal voorgesteld met een tweezijdige aard, enerzijds sluw en anderzijds behulpzaam,dus de kat duidt vaak op de grillige kant van het vrouwelijke.
Voor iedereen die meer wil weten over de fascinerende en geheimzinnige wereld van de slaap en de droom, schreef de ervaren droomtherapeute Pamela Ball Het groot dromenboek.
Het groot dromenboek is toegankelijk, maar biedt voldoende diepgang voor mensen die al langer geïnteresseerd zijn in droomduiding, bijvoorbeeld vanuit de hekserij. Zo worden er voor elk droombeeld drie interpretaties gegeven: de alledaagse, de psychologische en de spirituele.Hierdoor komen zowel de emotionele als de symbolische inhoud aan bod als de oorsprong van een droom.
Het groot dromenboek is een volledige gids in het dromenrijk. Alle droommotieven zijn op trefwoord te vinden: een inzicht verschaffend naslagwerk voorop het nachtkastje.