Inwijding komt dichterbij

Het is oktober, en voor je het weet is het de 29e, de dag van de inwijding.
Ik ben volop bezig met het schrijven en organiseren van jullie ritueel. Hel leuk om te doen, en ook ik loop tegen blokkades op, dingen die niet kunnen zoals ik zou willen, of zoals ik het voor jullie zou willen. Ik houd me vast aan het originele inwijdingsritueel, ooit ook door mijzelf ondergaan, en heb toch gekozen voor individuele inwijding, op die manier ervaar je meer dan dat de groep in zijn geheel wordt ingewijd. En ervaren is waar het om draait. Het 2de gedeelte van het ritueel is gezamenlijk, de binding als groep. Ook dit is een origineel ritueel, met een beetje aanpassing vanwege de setting. Houd er dus rekening mee dat je zit te wachten in meditatie totdat het jouw beurt is. (Vergeet die mp3 speler niet dus.)
Het is heel belangrijk om onderstaande punten in acht te nemen, ze zijn hier en daar veranderd!
Zaterdag 29 oktober
-Gewaad maken, patronen hebben jullie inmiddels, geen zwart, effen stof.
Zoek een kleur die bij jou past, leg mij ook uit waarom je voor die kleur gekozen hebt, en je komt er niet vanaf met ik vond hem mooi. 🙂 Maak ook een blinddoek, test die uit.
-Na aankomst krijg je gelegenheid om je om te kleden in je gewaad, daaronder ben je naakt. Mocht dat niet kunnen of mocht je dat niet willen, neem even contact op met me. Neem ook even contact op als je in het ritueel NIET naakt wil. In het originele ritueel is iedereen eventjes naakt, je wordt tenslotte niet (her-) ge-boren met kleding. ik wil die mogelijkheid bieden voor degenen die dat WEL willen.
-Zorg dat je gedoucht bent (je doucht vlak voordat je hierheen vertrekt, met natte haren kom je aan, je kan ook hier douchen, neem dan een handdoek mee.) Ik EIS schone/fris ruikende mensen in het ritueel.
-Je draagt geen sieraden, behalve trouwring is niets toegestaan.
-Houd de week ervoor rekening met eten, niet te zwaar, geen alcohol, niet roken.
-Neem een ipod/mp3 mee zodat je ongestoord een tijd kan mediteren hier. Ik neem aan dat je wel begrijpt dat er geen pop muziek of zo moet opstaan, maar meditatie muziek.
-Heksennaam; verkregen uit meditatie, iets wat je toevalt, of een naam die gewoon bij jou hoort. Ik vraag er naar met de inwijding. Maar … het is NIET noodzakelijk, heb je er geen, is het geen probleem. Er komt nog een inwijding, afhankelijk van persoonlijke groei, deze inwijding is dus niet te samen, daarbij gaat deze naam WEL een rol spelen.
-Wat ik ook wil weten is de naam van jullie moeder, de voornaam. Alleen van Nicole weet ik deze. *grijns*. Geef die dus even door tezamen met de evt. naam waarin je ingewijd wil worden.
-Samhain is het ook die avond. Jullie nemen iets zelf gebakken mee voor de inwijding, daarvan wordt een deel geofferd aan de voorouders, na afloop van het hele ritueel. Daarom is het dus echt noodzakelijk dat je zelf iets klaar maakt, en niet iets kant-en-klaar koopt. Thuis kan je een kaars neerzetten met voorouder foto’s, wel gaat het hier om voorouders die overleden zijn, om zo de voorouders te eren.
-Verder gaan we een groepsfoto maken, na afloop, voor eigen gebruik.
Verder wat gedragsregels tijdens het ritueel:
-Je spreekt alleen als het je gevraagd wordt om antwoord te geven, je ondergaat de inwijding. Ik verwacht dus GEEN vragen en of opmerkingen tijdens het inwijden, laat je leiden in perfect trust and love.
Het enige wat je moet onthouden en zeggen als ik erom vraag is evt. je heksennaam, en de zin: “Ik heb twee paswoorden. Volmaakte liefde en volmaakt vertrouwen”, dit is jouw toegangszin naar het ritueel.
Als laatste .. houd er rekening mee dat het ritueel ook fysieke eisen kent. Je wordt tenslotte opnieuw geboren als heks. En geboorte gaat niet zonder slag of stoot.
Er is dus iets hier en daar veranderd, en ik verwacht van iedereen een mail met de gegevens die ik hierboven vraag. Graag zo snel mogelijk. Als er vragen zijn, kan je ze nu nog stellen.
Liefs en B*B
Ellen