Huiswerk Lammas

(dit bericht is zaterdag ook nog via mail verstuurd, maar ik zet hem vanwege de reacties ook even hier neer, dat is dan gelijk overzichtelijk voor iedereen).
Hoi lieve mensen,

Peter, Renate en Nicole bedankt dat zij samen met mij, en vele heksen over de hele wereld een ritueel wilden doen voor Dennis. De berichten zijn dat het erg gewaardeerd werd door hun beide. Zaterdag waren er nog meer die hun energie sturen. Brand jullie kaarsen zo snel mogelijk verder voor Dennis, zodat de energie weer opgaat in een groter geheel.
Voor Greta en Margaret, als jullie ook nog willen deel nemen.
Zoek een helende kaars uit kwa kleur, niet voor zijn gezondheid maar voor zijn welzijn, de kwaliteit nog in leven. Wij hadden goud, geel, oranje en rood. We hebben er per kaars 3 runenteken op getekend, met keuze uit 4.
Lagus, Eiwas, Urus en Nauthis.
Kies dus 3 tekens die je het meest aanspreken en teken die op de kaars.
Verder hadden we het gisteren even over welke maan het nu is, Nicole had gelijk, de maan van de Roos, maar .. in de Silvercircle lijst is het nu Lightning Moon.
Vergelijk dus eens de lijsten op Silver Circle (esbats) met de lijst van Joke en Ko circewicca.nl / maanfeesten, en bestudeer die.
Ik wil er eentje kiezen om als coven mee te werken, of een eigen lijst samen te stellen, dat onze neuzen in ieder geval dezelfde kant op staan.
Leuk om dit ook eens gezamelijk eens te brainstormen, zowat we het ook kunnen onderbouwen.
Tot 3 augustus iedereen – Lammas.
Ik heb inmiddels graan, voor graanpoppen te maken, en te offeren, zoals de wickerman bij het Lammas feest op het Castlefest. Ga eens op die site kijken Castlefest.com voor de omschrijving.
Zorgt een ieder voor een klein stukje lint, passend kwa kleur bij Lammas (1 meter of zo).
Wie kan iets bakken? (cake en wine)
Renate had al via de mail toegezegd dit te willen doen.
Wie kan iets te drinken meenemen, klaarmaken?
Wie kan voor wat bloemen zorgen als offer tijdens het ritueel?
 
Liefs en B*B Ellen