Pagangroep Vors Limburg (regio Horst-Venray-Venlo)

Na 17 jaar lang gastvrouw geweest te zijn van het HeksenCafé Mierlo, hebben we in maart 2017 Brabant verlaten, en ingeruild voor N-Limburg. Op deze nieuwe plek ben ik een nieuw hoofdstuk begonnen.

We zijn een coven die maandelijks tezamen komt, en ook samen de jaarfeesten viert. Verder hebben we wisselende activiteiten, waaronder: volle maanvieringen/wandelingen, divinatie avonden, workshops, lezingen van derden en het Pagancafé.
De datums worden in de facebook pagina aangekondigd, en ik probeer zo goed mogelijk de agenda hier ook up-to-date te houden.

Wij zijn heel erg op het naar buiten toe gericht, we hebben dan ook een hele fijne plek voor onze rituelen en vieringen. Heel soms zijn we binnen, zijn de weergoden ons niet zo gestemd.

Dus een ieder die interesse heeft in paganisme, hekserij, wicca en spiritualiteit, is welkom om eens aan te schuiven, en kennis te komen maken. 

Ik heb voor de goede orde wat ‘Huisregels’ opgesteld, om communicatie storingen te voorkomen.

Huisregels:
Voor nieuwe mensen geldt, even aanmelden via de mail: serotia1960@gmail.com
Stel jezelf daarin voor, echte naam, leeftijd, gezinssamenstelling, wat je doet in dagelijks leven, en vanwaar je interesse, en je evt. ervaring tot nu toe.
Ook graag jouw adres en telefoonummer, ik wil graag weten wie ik over de vloer haal, je krijgt tenslotte ook mijn privé gegevens, ze worden vertrouwelijk behandeld, en indien het onverhoopt niet door kan gaan, kan ik afbellen zonder dat iemand voor een dichte deur staat.
Mijn adres- en telefoongegevens mogen niet worden doorgegeven aan derden, mijn mailadres wel.
Er mogen ongevraagd geen andere mensen worden meegenomen zonder overleg.
Er wordt binnen niet gerookt, maar er is buiten een overkapping als die behoefte er toch is.
Er zijn 3 katten en 5 honden aanwezig, dat is een boel beest dat komt begroeten. Angst of allergie? Daar kan ik helaas geen rekening mee houden.

Ook kan je kijken op de FB pagina: Pagangroep Vors