Pagangroep Vors Limburg (regio Horst-Venray-Venlo)

Na 17 jaar lang gastvrouw geweest te zijn van het HeksenCafé Eindhoven en Mierlo, hebben we in maart 2017 Brabant verlaten, en ingeruild voor N-Limburg. Op deze nieuwe plek ben ik een nieuw hoofdstuk begonnen.

We zijn een coven die maandelijks tezamen komt, en ook samen de jaarfeesten viert. Verder hebben we aantal wisselende activiteiten, waaronder: volle maanvieringen/wandelingen, divinatie avonden, workshops en lezingen van derden.
De datums worden in de facebook pagina aangekondigd, en ik probeer zo goed mogelijk de agenda hier ook up-to-date te houden.

Onze jaarfeesten vieren we haast altijd buiten, we hebben dan ook een hele fijne plek hier voor onze rituelen en vieringen. Heel soms zijn we binnen, als de weergoden ons niet zo goed gestemd zijn. De jaarfeesten zijn “open” dus toegankelijk voor mensen buiten onze coven die interesse hebben, wel vooraf persoonlijk kennismaken. Je komt in mijn huis, op mijn erf, en neemt deel aan onze rituelen, ik wil graag weten met wie ik te maken heb, voordat je deelneemt aan onze coven-energie binnen de cirkel. 

Ik heb voor de goede orde wat ‘Huisregels’ opgesteld, om communicatie storingen te voorkomen.

Huisregels:
Voor nieuwe mensen geldt, even aanmelden via de mail: serotia@serotia.nl
Stel jezelf daarin voor, echte naam, leeftijd, gezinssamenstelling, wat je doet in dagelijks leven, en vanwaar je interesse, en je evt. ervaring tot nu toe.
Ook graag jouw adres en telefoonummer, ik wil graag weten wie ik over de vloer haal, je krijgt tenslotte ook mijn privé gegevens, ze worden vertrouwelijk behandeld, en indien het onverhoopt niet door kan gaan, kan ik afbellen zonder dat iemand voor een dichte deur staat.
Mijn adres- en telefoongegevens mogen niet worden doorgegeven aan derden, mijn mailadres wel.
Er mogen ongevraagd geen andere mensen worden meegenomen zonder overleg.
Er wordt binnen niet gerookt, maar er is buiten een overkapping als die behoefte er toch is.
Er zijn 3 katten en 4 honden aanwezig, dat is een boel beest dat komt begroeten. Angst of allergie? Dan is dit niet de meest geschikte plek voor jou. 

Ook kan je kijken op de FB pagina: Pagangroep Vors