Pagangroep Vors Limburg (regio Horst-Venray-Venlo)

Na 17 jaar lang gastvrouw geweest te zijn van het HeksenCafé Mierlo, hebben we in maart 2017 Brabant verlaten, en ingeruild voor N-Limburg. Op deze nieuwe plek ben ik een nieuw hoofdstuk begonnen; de Pagangroep Vors in N-Limburg.

We zijn een coven die maandelijks tezamen komt, en ook samen de jaarfeesten viert. Verder hebben we verschillende activiteiten, waaronder: volle maanvieringen/wandelingen, divinatie avonden, workshops, lezingen van derden en het Pagancafé. De datums worden in de facebook pagina aangekondigd, en ik probeer zo goed mogelijk de agenda hier ook up-to-date te houden.

In Vors mag je dus gezellig rond de ‘keukentafel’ aan komen schuiven voor deze gezellige avonden, waar ook tijd is voor vragen, antwoorden, en elkaar leren kennen. In de winter zullen we in de huiskamer zitten rond de houtkachel. Met volle maan lekker naar buiten voor wat maan-energie.

Dus een ieder die interesse heeft in paganisme, hekserij, wicca en spiritualiteit, is welkom om zijn of haar kennis en intresses te delen, of te leren van ons. Zie het als een soort van netwerk avonden op dit gebied.
Voor exacte tijden, kosten etc. kijk even bij Vieringen.

Ik heb voor de goede orde wat ‘Huisregels’ opgesteld, om communicatie storingen te voorkomen.

Huisregels:
Voor nieuwe mensen geldt, even aanmelden via de mail: serotia1960@gmail.com
Stel jezelf daarin voor, echte naam, leeftijd, gezinssamenstelling, wat je doet in dagelijks leven, en vanwaar je interesse, en je evt. ervaring tot nu toe.
Ook graag jouw adres en telefoonummer, ik wil graag weten wie ik over de vloer haal, je krijgt tenslotte ook mijn privé gegevens, ze worden vertrouwelijk behandeld, en indien het onverhoopt niet door kan gaan, kan ik afbellen zonder dat iemand voor een dichte deur staat.
Mijn adres- en telefoongegevens mogen niet worden doorgegeven aan derden, mijn mailadres wel.
Er mogen ongevraagd geen andere mensen worden meegenomen zonder overleg.
Er wordt binnen niet gerookt, maar er is buiten een overkapping als die behoefte er toch is.
Er zijn 3 katten en 5 honden aanwezig, dat is een boel beest dat komt begroeten. Angst of allergie? Daar kan ik helaas geen rekening mee houden.

Ook kan je kijken op de FB pagina: Pagangroep Vors