Coven Gaia

Wij, Serotia en Benu, als HogePriesters van onze Coven Gaia, staan altijd open voor nieuwe leergierige en enthousiaste mensen. Mensen die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling.
Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven, dood en wedergeboorte. Mensen die ook graag buiten zijn, en houden van buiten activiteiten rond het vuur. Of van een boswandeling bij volle maan en nieuwe maan. 

Wij zijn een Coven, met een geheel “eigen-wijze” leerweg. Wij hebben als opleiders, twee verschillende achtergronden, n.b. Alexandrian en Gardnerian. Maar ook al hebben wij traditionele Wicca als stroming hoog in het vaandel staan, onze persoonlijke leerwegen en overtuigingen hebben invloed op onze leermethode en lesmateriaal, waardoor we samen een mooi nieuw geheel hebben gevormd. Want we zijn meer dan alleen onze lineage. 

Wij hebben een eigen inwijdingstraject, verdeeld in 5 stappen. Je kunt geen beroep doen op onze persoonlijke lineagen.

Na een persoonlijk gesprek, volgt er een traject van aftasten of de leerstof daadwerkelijk ook aansluit bij jouw verwachtingen, en jij aansluit bij onze groeps-energie. 
Je neemt vanaf begin al deel aan onze Coven bijeenkomsten en viert met ons de jaarfeesten. Daarin verschillen wij met de traditionele Wicca, wij betrekken een ieder direct bij onze beleving. Je krijgt huiswerk in de vorm van opdrachten, lezen en draagt bij aan Coven activiteiten.
De Coven avonden zijn op een woensdagavond om 19.30 uur, 1x per maand, en onze jaarfeesten worden op een zaterdag gevierd, sommigen in de middag, anderen op de avond. Geven deze dagen op voorhand al een probleem i.v.m. andere activiteiten, dan heeft reageren geen nut, want agenda’s trekken met zoveel mensen is al moeilijk zat. 

Interesse, nieuwsgierig? Kijk bij Contact!

Blessed Be!
Serotia en Benu