Coven Gaia

Wij; Hogepriesteres en Hogepriester van Coven Gaia, staan altijd open voor nieuwe mensen, die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling.
Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven en dood.

Onze coven Gaia bestaat uit een mengsel van Brabantse en Limburgse leden, zowel een inner-cirle als outer-circle.

Na het kennismaken, volgt er een traject van aftasten of de leerstof daadwerkelijk ook aansluit bij jouw verwachtingen, en jij aansluit bij onze groeps-energie, wat heel belangrijk is voor ons.  Dit zal in eerste instantie tijdens de jaarfeesten gebeuren, zo leren wij elkaar kennen. Na deze periode van aftasten, neem je ook deel aan onze coven-avonden. Vanuit daar is een traject mogelijk tot toewijding, en inwijding. Dit is geen garantie, en zal geheel afhankelijk zijn van de al aanwezige kennis, jouw inzet en motivatie om te leren. Huiswerk, lezen en leren, zijn verplichte onderdelen binnen onze lessen.

Wij zijn een traditionele coven, met een geheel op eigen wijze leerweg. Wicca hebben wij als religie hoog in het vaandel staan, wij hanteren veel traditionele richtlijnen, zowel in het leerproces als in onze omgangsnormen en waarden.
Wij hebben hier een unieke combinatie, gezien het feit dat ik als HPS een Alexandrian lineage heb, en de HP een Gardnerian lineage. The best of both worlds zeggen we weleens. Maar we zijn meer dan alleen onze lineage, mijn eigen leerweg en andere stromingen hebben invloeden  binnen onze leermethode, waardoor het een mooi geheel is.

Wil je een gesprek met mij? Dan kan dat door een mail te sturen en jezelf daar in voor te stellen, tezamen met de beweegredenen waarom je het pad der Hekserij en Wicca gekozen hebt? Mail: serotia1960@gmail.com