Coven Gaia

Aurelius & Serotia

Wij, Serotia en Aurelius, als Hogepriesters van onze Coven Gaia, staan altijd open voor nieuwe leergierige en enthousiaste mensen. Mensen die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling.
Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven, dood en wedergeboorte. Mensen die ook graag buiten zijn, en houden van buitenactiviteiten rond het vuur. Of van een boswandeling bij volle maan en nieuwe maan. 

Wij zijn een Coven, met een geheel ‘eigen-wijze’ leertraject. Maar hebben wel veel wicca invloeden in onze lesmethode en lesstof. Wij hanteren een inwijdingsopleiding, maar je kan geen beroep doen op onze persoonlijke lineage. Je wordt binnen onze stroming namelijk ingewijd als EarthCrafter! 

Na een persoonlijk gesprek, volgt er een traject van aftasten of de leerstof daadwerkelijk ook aansluit bij jouw verwachtingen, en of jij aansluit bij onze groepsenergie. 
We hebben een Outer-Circle waarin je als Aspirant één jaar en één dag les krijgt in onze basis principes en materiaal.
We organiseren speciale Outer-Circle zaterdagmiddagen en je mag een aantal jaarfeesten bijwonen, om op deze manier te proeven en te ervaren hoe wij werken.
Je krijgt huiswerk in de vorm van opdrachten en vragen.
Onze Inner-Circle Coven avonden zijn op doordeweekse avonden vanaf 19.00 uur. Geven deze dagen op voorhand al een probleem i.v.m. andere activiteiten, dan heeft reageren geen nut, want agenda’s trekken met zoveel mensen is al moeilijk zat. 

Blessed Be!
Serotia & Aurelius