Coven Gaia

Aurelius & Serotia

Wij, Serotia en Aurelius, als Hogepriesters van onze Coven Gaia, staan altijd open voor nieuwe leergierige en enthousiaste mensen. Mensen die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling.
Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven, dood en wedergeboorte. Mensen die ook graag buiten zijn, en houden van buitenactiviteiten rond het vuur. Of van een boswandeling bij volle maan en nieuwe maan. 

Wij hebben een eigen Wicca stroming ontwikkeld namelijk; EarthCraft Wicca met een geheel eigen leertraject. Maar hebben wel veel Wicca invloeden in onze lesmethode en lesstof. Wij hanteren een inwijdingsopleiding, maar je kan geen beroep doen op onze persoonlijke lineage. Je wordt binnen onze stroming namelijk ingewijd als EarthCrafter! 

Na een persoonlijk gesprek, volgt er een traject van aftasten of de leerstof daadwerkelijk ook aansluit bij jouw verwachtingen, en of jij aansluit bij onze groepsenergie. 
We hebben een Outer-Circle waarin je als Aspirant ongeveer één jaar en één dag les krijgt in onze basis principes en materiaal.
Je krijgt huiswerk in de vorm van opdrachten en vragen.

Heb je interesse klik dan op onderstaand logo voor de website van EarthCraft Wicca.

Blessed Be!
Serotia & Aurelius