RIP Merlin Sythove – 03 januari 2012

 

Vandaag is Merlin Sythove/Dennis overgegaan naar Zomerland, na een moeilijk, maar dapper gevecht tegen kanker.
Ik heb Dennis jaren geleden voor het eerst ontmoet tijdens een PFI pub moot in Eindhoven, hij was één van de eerste mensen uit de traditie waar ik kennis mee heb gemaakt. Door het volgen van de schriftelijke begeleiding gegeven door hem en Morgana ben ik zo’n 3 1/2 jaar lang te gast geweest in de woning in Zeist. Hieraan heb ik hele warme herinneringen. Zo ook maak ik al jaren deel uit van de editors groep samen met hem achter de papieren Wiccan Rede, die helaas stopte te bestaan met Lammas 2010. De recentste herinneringen liggen in een workshop Elementen gevolgd ook in Zeist bij hem, en dat hij die zelfde workshop in najaar 2010 ook bij mij thuis voor een groep van 12 man/vrouw heeft gegeven. Ik vind het fijn dat daardoor vele mensen van het Heksencafé Mierlo de kans hadden om hem te leren kennen, en te delen in zijn kennis.
Mijn medeleven gaat uit naar iedereen die hem gekend heeft, en naar zijn geliefde Sarah en zijn dochter Rhianne.
Ik zal hem enorm missen.