HC Mierlo 05 oktober 2011, Yoeke Nagel, damestasjes lezen

HC Mierlo – woensdag 05 oktober 2011
Tijd: 20.00-23.00 uur
Kosten: 15 euro p.p.
En met al die metro-mannen tegenwoordig, is het ook voor hun rugtassen, actetassen, handtassen interessant!!
Wat gaat Yoeke doen: een lezing van twee uur met workshop elementen, een trance oefening en twee voorbeeldtasjes van de deelnemers om te lezen. Ze verkoopt ook haar boeken deze avond, uiteraard gesigneerd.
Damestasjeslezen – helder zicht op je verborgen kwaliteiten, je angsten en verlangens met Yoeke Nagel.
Auteur van ‘Damestasjeslezen – het orakel dat je met je meedraagt’, uitg. A3boeken
Kijk in een damestasje en je kijkt recht in de ziel van een vrouw. Waarom heb je zes pennen bij je? Een borstel en twee lipsticks? Wat betekent de hoeveelheid leefgruis onderin je tas?
Een damestas is te lezen als een orakel: de spulletjes die je met je meedraagt (ook in je herenbroekzak) weerspiegelen je levenshouding en hoe je omgaat met de uitdagingen in je leven. Alle belangrijke levensvragen worden in een tas beantwoord, ongebruikte kwaliteiten kunnen ontdekt worden en dringende adviezen voor verbetering van de levenskwaliteit schuilen in de damestas. Bovendien is damestasjesmagie te gebruiken om nieuwe plannen krachtig te ondersteunen en energieblokkades op te heffen. Helder zicht op jezelf dus, door alleen je tas maar effe om te kieperen.
Tijdens deze workshop legt Yoeke Nagel uit hoe je zelf in je tas kunt zien of je goed bezig bent of toch maar beter wat zeilen bij kunt zetten. De workshop geeft een volstrekt nieuwe kijk op de spulletjes die we met ons meedragen – en op de tassen of broekzakken waarin we dat doen.-
Twee of drie dappere deelnemers aan de workshop kunnen hun damestas (of herenbroekzak) laten lezen als voorbeeld. Er mag gelachen worden.
De workshop wordt gegeven door Yoeke Nagel, journalist en psychosociaal therapeut en geeft cursussen ‘Werken met de 5 elementen’ als heks in de Reclaimingtraditie. Zij schreef onder andere Damestasjeslezen en De magie van het huishouden. Na de workshop zijn beide boeken te koop en signeert de auteur desgewenst. In o.a. het A.D. en het tijdschrift Happinez werd uitgebreid aandacht besteed aan Yoeke’s werk. Zij was te gast in diverse televisieprogramma’s.
Meer informatie: www.damestasjelezen.nl
www.yoeke.com of www.yoekenagel.nl
WAARSCHUWING: Damestasjeslezen kan de eigen visie op spulletjes blijvend beinvloeden.
Opgave en info: Serotia@onsmail.nl
Aanmelden verplicht!