HC 06 juli 2011

Lezing van Joke en Ko Lankester; De Groene Man en de Groene Vrouw
Datum: woensdag 06 juli 2011
Tijd: 20.00-22.30 uur (vanaf 19.15 is iedereen welkom, we beginnen om stipt 20.00 uur met de lezing).
Kosten: 10 euro
Thee, koffie, frisdrank en wat te knabbelen, zijn voor kosten van het HC.
Het is me gelukt om Joke en Ko Lankester te strikken voor deze avond een lezing te verzorgen, in ons HC Mierlo. Joke en Ko zijn bekend in heksenland, de schrijvers van div. nederlandstalige boeken, en Gardnerian HPS en HP.
Ko komt deze avond een lezing geven over hun nieuwe boek; De Groene Man & de Groene Vrouw, uitleg over hun symboliek en gedaantes vanaf de steentijd tot nu. Dit vind ik echt heel leuk dat deze mensen naar het HC willen komen, ik voel me dan ook enorm vereerd dat ze de moeite willen nemen.
Ze zijn er ook om hun nieuwe boek, waarover de lezing gaat en wat eind mei is verschenen, te promoten en te verkopen. Het boek kost 34,50 euro is op dit gebied het enige nederlandstalige boek met deze informatie.
Diegenen die dit nieuwe ‘gesigneerde’ boek kopen krijgen 5 euro korting op deze lezing.
Als je interesse hebt voor deze lezing, neem even via de mail contact op met me, laat me ook weten of je het nieuwe boek wilt kopen, of misschien een ander uit hun collectie. Bijv. Kringloop van het leven is niet meer in de winkel te verkrijgen maar wel via hun. Kijk op hun site voor meer info omtrent hunzelf en het boek: www.CirceWicca.nl
mail: heks@serotia.nl