Pagangroep Vors Limburg (regio Horst-Venray-Venlo) Combi-avonden

Ik ben met heel veel plezier, 17 jaar lang gastvrouw geweest van het HeksenCafé Mierlo, maar per maart 2017 hebben Brabant verlaten, en ingeruild voor N-Limburg. Op deze nieuwe plek is het tijd voor een nieuw hoofdstuk; de Pagangroep Vors in N-Limburg.
2018 is het ook tijd voor een ietwat andere opzet, omdat ik naast het organiseren van diverse avonden ook een leergroep ben opgestart. Het wordt een beetje te veel van het goede om zowel Pagancafé avonden te hebben, volle maan wandelingen en divinatie avonden, de leergroep die eens per maand bijeen komt en het vieren van de jaarfeesten.
Dus buiten de leergroep avonden, wordt er eens per maand een combi avond georganiseerd, een avond waarin we of de volle maan tegemoet wandelen, of een divinatie methode onder handen nemen, of misschien wel een andere leuke workshop tussen door doen. Verder zullen de jaarfeesten uiteraard wel gewoon ook ‘los’ gevierd worden.
In Vors mag je dus gezellig rond de keukentafel aan komen schuiven voor deze gezellige avonden, waar ook tijd is voor vragen, antwoorden, en elkaar leren kennen. In de winter zullen we in de huiskamer zitten rond de houtkachel. Of we gaan rond volle maan lekker naar buiten voor wat maan-energie.
Inmiddels bestaat onze groep van bezoekers uit zowel Brabanders als Limburgers.
Dus een ieder die interesse heeft in paganisme, hekserij, wicca en aanverwante zaken is welkom om zijn of haar kennis te delen, of juist kennis op te doen. Zie het als een soort van netwerk avonden op dit gebied.
Al deze avonden zijn ook op de dinsdagavond van 19.30-22.00 uur.
Kosten: 2 euro
Koffie en thee van het huis, lekkers door jullie meegebracht.
Ik heb voor de goede orde wat ‘Huisregels’ opgesteld, om communicatie storingen te voorkomen.
Huisregels:
Voor nieuwe mensen geldt, even aanmelden via de mail: serotia1960@gmail.com
Stel jezelf daarin voor, leeftijd, gezinssamenstelling, wat je doet in dagelijks leven, en vanwaar je interesse, en je evt. ervaring tot nu toe.
Ook graag jouw adres en telefoonummer, ik wil graag weten wie ik over de vloer haal, je krijgt tenslotte ook mijn privé gegevens, ze worden vertrouwelijk behandeld, en indien het onverhoopt niet door kan gaan, kan ik afbellen zonder dat iemand voor een dichte deur staat.
Mijn adres- en telefoongegevens mogen niet worden doorgegeven aan derden, mijn mailadres wel.
Er mogen ongevraagd geen andere mensen worden meegenomen zonder overleg.
Er wordt binnen niet gerookt, maar er is buiten een overkapping als die behoefte er toch is.
Er zijn 5 katten en 5 honden aanwezig, dat is een boel beest dat komt begroeten, ze zitten niet apart.
Kan je niet naar een Pagancafé avond komen en wil je wel kennismaken, heb je vragen of wat dan ook. Dan maak ik graag tijd voor je vrij, maar vraag ik wel een bijdrage van 10 euro, dan heb je uur de tijd om mij van alles te vragen, en krijg je koffie of thee. In principe zijn er overdag en in de avond altijd wel mogelijkheden.
Ook kan je kijken/liken op de FB pagina: Pagangroep Vors