Pagangroep Vors Limburg (regio Horst-Venray-Venlo)

Ik ben met heel veel plezier, 17 jaar lang gastvrouw geweest van het HeksenCafé Mierlo, maar per maart 2017 hebben Brabant verlaten, en ingeruild voor N-Limburg. Op deze nieuwe plek was het tijd voor een nieuw hoofdstuk; de Pagangroep Vors in N-Limburg.

We zijn een coven die maandelijks tesamen, en ook samen de jaarfeesten vieren, Verder hebben we verschillende activiteiten, waaronder: volle maanvieringen/wandelingen, divinatie avonden, workshops, lezingen van derden en het Pagancafé. De datums worden in de facebook pagina aangekondigd, en ik probeer zo goed mogelijk de agenda hier ook up-to-date te houden.

In Vors mag je dus gezellig rond de ‘keukentafel’ aan komen schuiven voor deze gezellige avonden, waar ook tijd is voor vragen, antwoorden, en elkaar leren kennen. In de winter zullen we in de huiskamer zitten rond de houtkachel. Of we gaan rond volle maan lekker naar buiten voor wat maan-energie.

Dus een ieder die interesse heeft in paganisme, hekserij, wicca en spiritualiteit, is welkom om zijn of haar kennis te delen, of juist kennis op te doen. Zie het als een soort van netwerk avonden op dit gebied.
De avonden zijn altijd van 19.30-22.00 uur.
Kosten: wisselen naar hetgeen gedaan wordt. Voorbeeld: Maanwandeling is 2 euro, een lezing van iemand kan 10-15 euro zijn.
Koffie en thee van het huis, lekkers door jullie meegebracht.

Ik heb voor de goede orde wat ‘Huisregels’ opgesteld, om communicatie storingen te voorkomen.

Huisregels:
Voor nieuwe mensen geldt, even aanmelden via de mail: serotia1960@gmail.com
Stel jezelf daarin voor, leeftijd, gezinssamenstelling, wat je doet in dagelijks leven, en vanwaar je interesse, en je evt. ervaring tot nu toe.
Ook graag jouw adres en telefoonummer, ik wil graag weten wie ik over de vloer haal, je krijgt tenslotte ook mijn privé gegevens, ze worden vertrouwelijk behandeld, en indien het onverhoopt niet door kan gaan, kan ik afbellen zonder dat iemand voor een dichte deur staat.
Mijn adres- en telefoongegevens mogen niet worden doorgegeven aan derden, mijn mailadres wel.
Er mogen ongevraagd geen andere mensen worden meegenomen zonder overleg.
Er wordt binnen niet gerookt, maar er is buiten een overkapping als die behoefte er toch is.
Er zijn 4 katten en 5 honden aanwezig, dat is een boel beest dat komt begroeten, eentje zit apart vanwege trauma.

Ook kan je kijken/liken op de FB pagina: Pagangroep Vors

Er is een mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met mij, maar omdat mijn tijd en energie ook beperkt is, vraag ik daar 10 euro p. uur voor, max. 2 uur, dan krijg je wel bakkie koffie/thee.