Leergroep Gaia

Mijn voormalige coven Gaia is door onze verhuizing van Brabant naar Limburg, veranderd in structuur en samenstelling, en heeft nu ruimte gegeven voor een nieuwe leergroep. Dat maakt dat wij als coven weer open staan voor nieuwe mensen, die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling. Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven en dood; de cyclus van het leven.
Wicca heb ik als religie hoog in het vaandel, en ik hanteer veel van diens traditionele richtlijnen, zowel in het leerproces als in onze omgangsnormen en waarden, omdat mijn eigen basis ook in de traditie ligt. Uiteraard hebben al mijn eigen leerwegen invloed hierop, waardoor ik een ietwat eclectische stroming gevormd heb. Dat maakt dat mijn leermethode een heel ‘eigen’ gezicht heeft.
Voor deze leergroep kan een ieder zich aanmelden, instromen is iedere maand mogelijk.
We komen één keer per maand bijeen op een dinsdagavond.
Tijden zijn van 19.30-22.00 uur.
Kosten 2019: 20 euro per kwartaal (vooraf)
Als je serieuze interesse hebt in een begeleiding/opleiding binnen mijn leergroep en een commitment durft aan te gaan voor minimaal een jaar, met tijd en energie; neem dan via mail contact op: serotia1960@gmail.com, en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.