Coven Gaia

Wij; Hogepriesteres en Hogepriester, staan altijd open voor nieuwe mensen, die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling. Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven en dood; de cyclus van het leven. Het zal een beetje afhankelijk zijn van de aanwezige kennis, of instroming binnen de coven kan plaatsvinden, of een kort 1=1 traject noodzakelijk is. Een intake gesprek vind altijd onder 4 ogen plaats.

Mijn coven Gaia bestaat uit een mengsel van brabantse en limburgse leden. Verder begeleid ik nog een studiegroep, die een extra traject in gaan, ook zij maken deel uit van mijn coven.

Wicca heb ik als religie hoog in het vaandel staan, en ik hanteer veel  traditionele richtlijnen, zowel in het leerproces als in onze omgangsnormen en waarden, omdat mijn eigen basis ook bij de traditie ligt. Maar ik ben meer dan een traditionele heks, mijn eigen leerweg en andere stromingen hebben zijn invloed gevormd binnen mijn leermethode, waardoor ‘eclectisch’ iets meer van toepassing is.

We komen één keer per maand bijeen, meestal rond volle maan data.
Tijden zijn van 19.30-22.00 uur.

Als je uitgenodigd wilt worden voor een gesprek, dan kan dat, neem dan via mail contact op: serotia1960@gmail.com, en vertel mij over jezelf en je beweegredenen.