Coven Gaia

Wij; Hogepriesteres en Hogepriester, staan altijd open voor nieuwe mensen, die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling. Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven en dood; de cyclus van het leven.

Mijn coven Gaia bestaat uit een mengsel van brabantse en limburgse leden, en bestaat uit een inner-circle leergroep en de kern Coven van ingewijde heksen.

Het instromen gebeurd altijd in de inner-circle, de leergroep, vanuit daar is een traject mogelijk tot deelname en inwijding in de Coven. Dit is geen garantie, en zal een afhankelijk zijn van de aanwezige kennis, jouw inzet en motivatie om te leren. Een intake gesprek vind altijd onder 4 ogen plaats.

Wicca heb ik als religie hoog in het vaandel staan, en ik hanteer veel  traditionele richtlijnen, zowel in het leerproces als in onze omgangsnormen en waarden, omdat mijn eigen basis ook bij de traditie ligt. Maar ik ben meer dan een traditionele heks, mijn eigen leerweg en andere stromingen hebben zijn invloed gevormd binnen mijn leermethode, waardoor ‘eclectisch’ iets meer van toepassing is.

We komen één keer per maand bijeen, meestal rond volle maan data.
Tijden zijn van 19.30-22.00 uur.

Als je uitgenodigd wilt worden voor een gesprek, dan kan dat, neem dan via mail contact op: serotia1960@gmail.com, en vertel mij over jezelf en je beweegredenen.