Coven Gaia

Wij; Hogepriesteres en Hogepriester van Coven Gaia, staan altijd open voor nieuwe mensen, die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling.
Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven en dood.

Onze coven Gaia bestaat uit een Inner en Outer-Circle van Brabantse en Limburgse leden.

Na een persoonlijk gesprek, volgt er een traject van aftasten of de leerstof daadwerkelijk ook aansluit bij jouw verwachtingen, en jij aansluit bij onze groeps-energie. Je gaat een aantal jaarfeesten bijwonen en krijgt wat huiswerk opdrachten. Na deze periode van aftasten, neem je ook deel aan onze coven-avonden. Vanuit daar is een traject mogelijk tot toewijding, en inwijding. Dit is geen garantie, en zal geheel afhankelijk zijn van de al aanwezige kennis, jouw inzet en motivatie om te leren. Huiswerk, lezen en leren, zijn verplichte onderdelen binnen onze lessen.

Wij zijn een traditionele coven, met een geheel op eigen wijze leerweg. Wicca hebben wij als religie hoog in het vaandel staan, wij hanteren veel traditionele richtlijnen, zowel in het leerproces als in onze omgangsnormen en waarden.
Wij hebben hier een unieke combinatie, gezien het feit dat ik als HPS een Alexandrian lineage heb, en de HP een Gardnerian lineage. The best of both worlds zeggen we weleens. Maar we zijn meer dan alleen onze lineage, persoonlijke leerwegen en andere stromingen hebben invloeden binnen onze leermethode, waardoor het een mooi nieuw geheel is.

Wil je een gesprek met ons? Dan kan dat door een mail te sturen. Stel jezelf voor, wie ben je, en wat zijn jouw beweegredenen om dit pad der Hekserij en Wicca te kiezen. Graag ook jouw gegevens, naam, adres en telefoonummer. Mail: serotia@serotia.nl