Coven Gaia

Wij; Hogepriesteres en Hogepriester van Coven Gaia, staan altijd open voor nieuwe mensen, die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling. Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven en dood; de cyclus van het leven.

Onze coven Gaia bestaat uit een mengsel van brabantse en limburgse leden, zowel ingewijde als niet-ingewijde heksen.

Na het kennismaken, volgt er een traject van kijken of de leerstof daadwerkelijk ook aansluit bij jouw verwachtingen, en jij aansluit bij de onze. Dit zal voornamelijk tijdens de jaarfeesten en de maanvieringen gebeuren, zo leren wij elkaar wat beter kennen. Het is erg belangrijk voor de groepsenergie dat iemand daarbinnen -past-. Na deze periode van aftasten, neem je ook deel aan onze lesavonden. Vanuit daar is een traject mogelijk tot toewijding, en inwijding. Dit is geen garantie, en zal geheel afhankelijk zijn van de aanwezige kennis, jouw inzet en motivatie om te leren. Huiswerk, lezen en leren, zijn verplichte onderdelen binnen onze lessen.

Traditionele Wicca hebben wij als religie hoog in het vaandel staan, wij hanteren veel traditionele richtlijnen, zowel in het leerproces als in onze omgangsnormen en waarden.
Wij hebben hier alleen een unieke combinatie, gezien het feit dat ik als HPS een Alexandrian lineage heb, en mijn HP een Gardnerian lineage. The best of both worlds zeggen we weleens. Maar we zijn meer dan alleen traditionele heksen, mijn eigen leerweg en andere stromingen hebben zijn invloed gevormd binnen onze leermethode, waardoor het niet geheel Traditioneel meer is.

Als je uitgenodigd wilt worden voor een gesprek, dan kan dat, neem dan via mail contact op: serotia1960@gmail.com, en vertel mij over jezelf en je beweegredenen.