Coven Gaia

Door mijn verhuizing van Brabant naar Noord-Limburg, in maart 2017, vond er een verandering plaats binnen mijn coven Gaia. Inmiddels is de coven weer actief en een mengsel van brabantse en limburgse leden, en stromen er nieuwe leden in.  Verder begeleid ik nog een studiegroep, die een extra traject in gaan, nadat ze basis kennis beheersen, ook zij maken deel uit van mijn coven.

Wij; Priesteres en Priester, staan altijd open voor nieuwe mensen, die samen met ons een leerproces willen aangaan, ervaringen willen delen, en vieringen en rituelen willen doen en streven naar o.a. persoonlijke ontwikkeling. Mensen die de natuur om zich heen zien als inspiratiebron en leerschool, zowel de uiterlijke kanten ervan, als de onzichtbare processen die worden vormgegeven in leven en dood; de cyclus van het leven. Het zal een beetje afhankelijk zijn van de aanwezige kennis, of instroming binnen de coven kan plaatsvinden, of een kort 1=1 traject noodzakelijk is. Een intake gesprek vind altijd onder 4 ogen plaats.

Wicca heb ik als religie hoog in het vaandel, en ik hanteer veel van diens traditionele richtlijnen, zowel in het leerproces als in onze omgangsnormen en waarden, omdat mijn eigen basis ook in de traditie ligt. Uiteraard hebben al mijn eigen leerwegen invloed hierop, waardoor ik een ietwat eclectische stroming gevormd heb. Dat maakt dat mijn leermethode een heel ‘eigen’ gezicht heeft.

We komen één keer per maand bijeen, meestal rond volle maan data.
Tijden zijn van 19.30-22.00 uur.

Als je serieuze interesse hebt in een begeleiding/opleiding binnen mijn coven, en een commitment durft aan te gaan voor 1 jaar en 1 dag, met tijd en energie; neem dan via mail contact op: serotia1960@gmail.com, en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. (Daar zitten wel kosten aan vast van 10 euro p.uur/max. 2 uur, dit omdat mijn tijd en energie ook beperkt is, en ik in het verleden heel veel te nieuwsgierige mensen maar geen echt geïnteresseerden constant over de vloer had).