Heksenkolder en streken 2016!

Onder de noemer Heksenkolder en Streken’ hebben we in 2016 hebben een aantal avonden waar we allerlei leuke workshops gaan doen met als thema hekserij en aanverwante zaken. De cursussen zijn op de dinsdagavond, van 19.30-22.00 uur, de datums zijn bekend en staan hieronder.
Wat gaan we doen?
We gaan allerlei verschillende dingen doen, van naar buiten, tot binnen rond de keukentafel. Jullie krijgen ruim van te voren te horen hoe de avond zal verlopen, en of er iets mee genomen moet worden, of voorbereid. Ik vind het vooral erg leuk om met praktische zaken bezig te zijn. Op het programma staan in ieder geval: Heksenfles maken, wierook maken, werken met krachtdieren, werken met Godinnen .. en zo kan ik nog wel tig leuke en interessante onderwerpen verzinnen.
Wat zijn de kosten?
Kosten per avond: 10 euro
Dit is incl. koffie en thee en wat lekkers tijdens de avonden en evt. materiaalkosten (het kan zijn dat je zelf iets kleins mee moet nemen).
Houdt er rekening mee dat er een maximum aantal mensen rond de keukentafel passen, dus VOL= echt VOL. Je kan jezelf bij voorbaat inschrijven, dan ben je verzekerd van een plekje.
Neem zelf ook altijd schrijfgerei mee.
Heb je interesse en wil je meer informatie, neem dan even contact met mij op via de mail:
serotia1960@gmail.com
Datums najaar 2016: (onder voorbehoud)
dinsdag 29 november