Agenda 2012 – vooruitblik

Hoi allemaal,
Vanaf 2012 is er iedere maand weer een HC. Ik probeer de eerste woensdag van iedere maand aan te houden, maar vanaf april 2012 moet ik helaas schuiven met de woensdagen, dus kan het de 2de of 3de woensdag van de maand worden, of zelfs een andere dag.
Alles staat ruim op tijd op de site aangekondigd, en ik zet een maand van te voren in de agenda een uitgebreide aankondiging m.b.t. wat we gaan doen, en de evt. kosten.
Wat staat er komend jaar op de agenda zo al?
wo 04 januari 2012 gaan we van start met een nieuwjaarsborrel, gewoon gezellig kletsen, kennis maken met iedereen, want er zijn een aantal nieuwe gezichten de laatste tijd bijgekomen. De 2 maandelijkse HC’s en de lezingen maakte het wat lastig om iedereen te zien en vooral lastig om kennis te maken. Het lijkt me een goed begin om een jaarkaart te trekken, er zijn div. tarot decks en orakel kaarten aanwezig waaruit je kan
kiezen. Als iedereen iets lekker te knabbelen meeneemt, of wat te drinken, dan zorg ik voor de koffie en de thee, denk dan niet alleen aan koekjes maar lekkere hapjes.
Kosten: geen
Tijd: 20.00 – 22.30 uur. (vanaf 19.45 uur welkom)
Kom gezellig binnen vallen zou ik zeggen.
woensdag 01 februari is het Imbolc
Een gezamenlijke viering lijkt me best op zijn plaats, dus wie eens een ritueel wilt meemaken, dit is een kans. Als het weer het toelaat gaan we naar een unieke locatie, zo niet dan blijven we gewoon binnen zijn de kosten ook lager.
Kosten: 10 euro
Opgeven verplicht!
Woensdag 29 februari!!!
Maken van ‘Heksenflessen’, dus een ieder die dan mee wilt doen, ga alvast op zoek naar een donkerblauwe glazen fles, en houdt een kurk apart die erin past. (Ik heb maar een enkele fles voorradig voor degenen die er geen hebben OP=OP).
Kosten: 5 euro
Opgeven verplicht!
Zondag 01 april (zondag !! dus geen woensdag, en overdag) hebben we een workshop Natuurkaarten lezen van Grethe van der Laan,
die komt een zondagmiddag een workshop geven.
http://www.grethevanderlaan.nl/
Kosten: 15 euro
Tijd: 13.30-16.30/17.00 uur
Opgeven verplicht! Kan alleen doorgang hebben vanaf 10 mensen, maximaal 15. Dus vol=vol. Als je interesse hebt, geef je dan zo snel mogelijk op, het bedrag moet direct na opgave voldaan worden.
Zo dan hebben we weer wat agendapunten erop staan, ik hoop iedereen weer wat regelmatiger te kunnen ontmoeten.
B*B
Serotia